Evenementen

Evenementen


Van culinaire barbecuegerechten tot verrassende burgers & hotdogs!


We leggen de lat hoog!

Verrassen en gaan voor die WOW-factor, dat is wat wij graag doen en waar jij als organisator ook voor staat. We hebben zelf ervaring met het organiseren van evenementen en weten als geen ander wat jij als organisator verwacht. Namelijk dat je gasten jouw evenement nog lang zullen herinneren met een glimlach!

Vegan? Gluten free? No problem!

Voedingsgewoonten kunnen verschillen en veranderen. Zelf zijn we carnivoren maar we hebben wel veel sympathie en respect voor gasten met een alternatieve voedingsgewoonte. We passen ons graag aan en creëren daar een volwaardig gerecht voor.  Geen slaatje waar gewoon het vlees is weggelaten, neen, iedereen verdient het om te kunnen genieten van lekker eten!

Not so ordinary at all!

Verwacht van ons alstublieft geen "brochetten en saucissen" want daar passen wij beleefd voor. Niet dat daar iets mis mee is, maar voldoening halen wij er zelf niet echt uit. Neen, wij willen gaan voor het betere werk. Een hotdog of burger kan, maar dan wel met een culinaire twist die verrast en bijblijft!


Je zag ons al!

Bezoek je regelmatig evenementen, dan is de kans groot dat je ons al zag. We sommen er even enkele op: Lekker Klassiek (Boom, Njam), WonderWeekend (Meise, plantentuin), Joe Drive-in BBQ (Medialaan, Vilvoorde), Horta BBQ-dag, enz...

Maar ook op opendeurdagen van bedrijven en dergelijke kan je ons al gezien hebben.

Find UsGroeningenweg 23, 3590 Diepenbeek

Email: bbq@grillacademylimburg.be

Telephone: 0032 (0) 498 496 907


Copyright Grill Academy Limburg VZW © All Rights Reserved

Follow us