About us

WELKOM


Grill Academy Limburg is een officiële Weber Grill Academy opgestart door grillmasters Davy De Wreede (links), Wim Bloemen (midden) en Robby Pipeleers (rechts).


Bij ons kan je verschillende BBQ-workshops volgen waar je de heerlijkste gerechten leert bereiden op alle soorten Weber BBQ-toestellen. Of je toestel op houtskool, gas of elektriciteit werkt, bij ons komt het allemaal aan bod!

De workshops vinden plaats op de terreinen van SYNTRA campus Hasselt, een topligging met ruime parking, centraal in Limburg en vlot bereikbaar!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 

Dankzij onze jarenlange grillervaring met Weber-toestellen in het competitiemilieu werden we door Weber officieel erkend als experts. Daarnaast beschikken we ook over een koksdiploma en meer dan 20 jaar ervaring in de professionele keuken.

Lekker culinair

 

Laat je verrassen door de hoogstaande culinaire gerechten die wij je op de barbecue leren bereiden.

Grilltechnieken

 

Leer je barbecuetoestel optimaal gebruiken dankzij de verschillende technieken die je leert kennen.

Diversiteit

 

Laat je verbazen door wat je allemaal kan bereiden op de barbecue. Brood, pizza, desserts, het kan allemaal!

DE LOCATIENaast onze vaste locatie op de terreinen van de SYNTRA campus te Hasselt, waar we beschikken over een ruime parking, volledig uitgeruste keuken en een goed gevulde bar, zijn wij ook mobiel. We komen dus indien gewenst ook naar je thuis of bij je bedrijf.

Vaste locatie


Gelegen langs de Ethias Arena, Plopsa Land en Club Versuz is onze locatie vlot bereikbaar. De parking rij je op langs de Trichterheideweg tegenover het Coca Cola distributiecenter. 

Alle faciliteiten zijn voorzien en we bieden een ruime keuze aan drankjes!

B2B


Ook bedrijven zijn welkom bij ons voor bvb een bedrijfsfeest of teambuilding. Wil je liever een barbecue-workshop organiseren op je eigen locatie ? Dat kan perfect!

Wij zijn volledig mobiel en brengen al het materiaal mee.

Aarzel dus niet om ons een volledig op maat gemaakt voorstel te vragen.

© Copyright Grill Academy Limburg VZW. All Rights Reserved.